per pagina
2 artikel(en)
Aanbieding
Fibaro Smoke Sensor v2

Fibaro Smoke Sensor v2

Normale prijs: € 64,50

Speciale prijs € 59,99

In voorraad

De Fibaro Z-Wave plus rookmelder is een compact apparaat die op batterijen werkt. De compacte melder heeft twee alarm indicatoren, een ingebouwde sirene en een RGB LED indicator.
Zodra in de ruimte waar de rookmelder hangt brand ontstaat, merkt de rookmelder dit meteen vanaf de eerste seconde. De rookmelder geeft dit vervolgens door aan de Home Center 2, die dan de acties uitvoert die u heeft ingesteld. Zo kunt u bijvoorbeeld door gebruik te maken van (roodgekleurde) LED strips een evacuatie route uitzetten zodra er brand wordt gedetecteerd door de Fibaro rookmelder.
Met een diameter van slechts 65 mm en een hoogte van 28 mm bevat deze rookmelder ook een opname functie, waarmee in geval van brand belangrijke gegevens worden geregistreerd en beschermd wordt opgeslagen.

Fibaro CO Sensor

Fibaro CO Sensor

€ 99,00

De Fibaro Z-Wave Plus CO Melder is net zoals de Rookmelder een essentieel apparaat die in elk slim maar vooral veilige huis hoort. De compacte melder heeft twee alarm indicatoren, een ingebouwde sirene en een RGB LED indicator.
Zodra in de ruimte waar de CO Melder hangt een minimale hoeveelheid van de giftige gas koolmonoxide vrijkomt, merkt de CO-melder dit meteen vanaf de eerste seconde. De CO-Melder geeft dit vervolgens door aan jouw Home Center, die dan de acties uitvoert zoals u de heeft ingesteld. Zo kunt u bijvoorbeeld alle ramen opengooien, ventilatie op de maximale stand zetten, de ketel uitzetten, een push-melding naar alle smartphones van uw gezin sturen, alle verlichting en noodsignalen aanzetten zodat u weet wat er gaande is zodra de reukloze koolmonoxide gas wordt gedetecteerd.

per pagina
2 artikel(en)
Specifiek winkelen

Selectie verfijnen

Fabrikant
  1. Fibaro (2)
Ondersteund
  1. Fibaro Home Center 2 (2)
  2. NetIChome controller (2)
  3. Fibaro Home Center Lite (2)
  4. Zipato ZipaBox (2)
  5. VERA Lite G (2)
  6. VERA Lite (2)
  7. VERA Edge (2)
  8. VERA 3 (2)
  9. BeNext Internet Gateway (2)
Vergelijken

Nog geen producten om te vergelijken.

Selecteer prijs
€59
€100