Fibaro Z-Wave Modules:

- worden ondersteund door alle Z-Wave huis automatiserings systemen
- zijn de kleinste modules ter wereld (van hun soort) en kunnen achter elke wandschakelaar gemonteerd worden
- installeer je binnen 3 minuten met enkel een schroevendraaier
- zijn ontworpen en gefabriceerd in de EU, voldoet ook aan alle Europese voorschriften
- zijn bij ons verkrijgbaar voor de scherpste prijzen

per pagina
7 artikel(en)
Fibaro Deur en Raam Sensor v2

Fibaro Deur en Raam Sensor v2

€ 49,99
In voorraad

Beschikbaar in 7 verschillende kleuren

Deze Fibaro deur en raam sensor met ingebouwde temperatuur sensor is een Z-wave domotica module die werkt op batterij (deze is energiezuiniger dan zijn voorganger door de vernieuwde Z-Wave Plus chip die erin zit).

Fibaro Motion Sensor

Fibaro Motion Sensor

€ 57,95
In voorraad

De Fibaro motion sensor is een universeel Z-Wave Bewegingsmelder, deze motion sensor is voorzien van een temperatuursensor, lichtsterkte meting, accelerometer en uiteraard een bewegingsmelder. Dit product kan gebruikt worden voor voor licht scenes, afhankelijk van de stemming of voor beveiliging.

Fibaro Flood Sensor

Fibaro Flood Sensor

In voorraad

Fibaro Flood Sensor is een universele, Z-Wave compatible, lekkage, overstromings en temperatuur sensor.
Dankzij de geavanceerde technologie en precisie, waarschuwt de sensor u voor een dreigende overstroming, water overlast of een snelle stijging of daling van de temperatuur.

Aanbieding
Fibaro Smoke Sensor v2

Fibaro Smoke Sensor v2

Normale prijs: € 64,50

Speciale prijs € 59,99

In voorraad

De Fibaro Z-Wave plus rookmelder is een compact apparaat die op batterijen werkt. De compacte melder heeft twee alarm indicatoren, een ingebouwde sirene en een RGB LED indicator.
Zodra in de ruimte waar de rookmelder hangt brand ontstaat, merkt de rookmelder dit meteen vanaf de eerste seconde. De rookmelder geeft dit vervolgens door aan de Home Center 2, die dan de acties uitvoert die u heeft ingesteld. Zo kunt u bijvoorbeeld door gebruik te maken van (roodgekleurde) LED strips een evacuatie route uitzetten zodra er brand wordt gedetecteerd door de Fibaro rookmelder.
Met een diameter van slechts 65 mm en een hoogte van 28 mm bevat deze rookmelder ook een opname functie, waarmee in geval van brand belangrijke gegevens worden geregistreerd en beschermd wordt opgeslagen.

Fibaro Universele Binaire Sensor

Fibaro Universele Binaire Sensor

€ 39,99

De FibaroUniversele Binaire sensor is een draadloze module die het mogelijk maakt om de functionaliteit van een sensor met een binaire uitgang uit te breiden door deze te laten communiceren met het draadloze Z-Wave netwerk. Tevens is de module geschikt voor draadloze communicatie tussen het systeem en de DS18B20 temperatuursensoren.

Fibaro Rolluik schakelaar versie 2

Fibaro Rolluik schakelaar versie 2

€ 59,95

De Fibaro Roller Shutter 2 is een nieuwe versie van de Fibaro Roller Shutter.
Dit product heeft een unieke functie, blindcontrol kunt u via een Z-wave controller uw rolluiken en garage deuren bedienen.
Met deze module kan een bestaande installatie worden omgezet in een Z-Wave systeem met behoud van uw originele schakelaars

Deze module is voorzien van stroommeting.

Fibaro CO Sensor

Fibaro CO Sensor

€ 99,00

De Fibaro Z-Wave Plus CO Melder is net zoals de Rookmelder een essentieel apparaat die in elk slim maar vooral veilige huis hoort. De compacte melder heeft twee alarm indicatoren, een ingebouwde sirene en een RGB LED indicator.
Zodra in de ruimte waar de CO Melder hangt een minimale hoeveelheid van de giftige gas koolmonoxide vrijkomt, merkt de CO-melder dit meteen vanaf de eerste seconde. De CO-Melder geeft dit vervolgens door aan jouw Home Center, die dan de acties uitvoert zoals u de heeft ingesteld. Zo kunt u bijvoorbeeld alle ramen opengooien, ventilatie op de maximale stand zetten, de ketel uitzetten, een push-melding naar alle smartphones van uw gezin sturen, alle verlichting en noodsignalen aanzetten zodat u weet wat er gaande is zodra de reukloze koolmonoxide gas wordt gedetecteerd.

per pagina
7 artikel(en)
Specifiek winkelen

Currently Shopping by:

  1. Categorie: Sensoren
  2. Ondersteund: VERA Lite

Selectie verfijnen

Categorie
  1. Deur / Raam Sensoren (2)
  2. Multi Sensoren (4)
  3. Temperatuur Sensoren (4)
  4. Bewegings sensoren (1)
  5. Water Sensoren (1)
  6. Rook / CO / CO2 Sensoren (2)
  7. Binaire Universele sensoren (1)
Fabrikant
  1. Fibaro (7)
Vergelijken

Nog geen producten om te vergelijken.

Selecteer prijs
€39
€100