Bij ons

VERSTUREN WIJ GRATIS
Altijd gratis verzending binnen Nederland en België
ALTIJD CADEAU
Wie houdt er nou niet van een cadeau? Check onze huidige acties!
EERLIJKE PRIJZEN
We geven je ALTIJD de beste prijs, klik hier voor meer informatie!
HELPEN WE ELKAAR
Niet alleen verkoop maar ook ondersteuning, geef ons een belletje en we helpen u graag verder!

Home Center 2

Artikelnummer: 5902020528012

Voorraad status: In voorraad

Vandaag verzonden indien besteld binnen 12 uur en 2 minuten!

Normale prijs: € 599,00

Speciale prijs € 549,00

Home Center 2 is de meest uitgebreide Z-wave controller op de mart, Fibaro's Home Center is het basis van het Z-Wave automatiserings systeem. Home Center 2 heeft de snelste processor (1,6Ghz) en het grootste geheugen (1Gb) van alle Z-wave domotica controllers die op dit moment te verkrijgen zijn. 

Normale prijs: € 599,00

Speciale prijs € 549,00

Schrijf de eerste review van dit product

Details

Home Center 2 is de meest uitgebreide en gebruiksvriendelijkste Z-wave Controller op de markt, hiermee wordt de basis gevormd voor jouw huis automatisering (domotica). HC2 beveiligt en regelt automatisch jouw huis en voorziet jou van een comfortabel leven. Via de prachtige interface op jouw smartphone, tablet of computer kan jij van waar dan ook ter wereld alles bedienen. Bekijk je stroomverbruik, camerabeelden en ontvang statusupdates over de veiligheid van je familie en huis. HC2 is erg makkelijk zelf te installeren. Doordat de draadloze Z-wave netwerk sterk en betrouwbaar is, is het overbodig om te verbouwen of nieuwe kabels aan te leggen. Mocht je gaan verhuizen, dan kunt u het systeem simpelweg meenemen. Met de HC2 heeft u ook de mogelijkheid om zelf te programmeren en alle apparaten die aan te sturen zijn via IP commando toe te voegen (bijv. een Sonos systeem, Smart TV of mediaspeler).

U heeft de mogelijkheid om deze mee te laten schakelen in de geavanceerde scene's zodat bij binnenkomst je favoriete muziek of TV-Zender aanstaat. Of wat dacht je van een film dat automatisch wordt gepauzeerd als de deurbel gaat? Jouw huis wordt een stuk comfortabeler met Fibaro Home Center 2!

 

Extreem efficiënte hardware architectuur, snelste z-wave domotica systeem in de wereld, extreem laag energie-verbruik.

• Van afstand te bedienen via webinterface of via jouw smartphone (er zijn gratis apps verkrijgbaar)
• Simpele, gebruiksvriendelijke interface
• Configuratie is simpel en snel
• Geo lokalisering – volg jouw famillie leden
• SMS meldingen
• Volledig configureerbare gebruikers ''rechten''
• Ondersteuning voor de meeste Z-Wave apparaten
• Scenes zichzelf van status laten veranderen afhankelijk van bijv. weersomstandigheden, of andere door gebruiker gemaakte variabelen.
• Geavanceerde backup / herstel systeem
• Systeem backups worden altijd opgeslagen op een bijgeleverde USB Stick, deze is aangesloten en verstopt in de behuizing, 
• Geschiedenis van elk even is terug te zien


Technische specificaties:

- Intel Atom 1,6Ghz Processor
Dankzij de efficiëntie van het systeem, is Home Center 2 veel sneller dan andere Z-Wave gateways die op dit moment te verkijgen zijn in de wereld.

- 1GB RAM, 2GB SLC Hard Drive
Grote geheugen + snelle processor = Snelle communicatie tussen Fibaro Systeem modules. Dit samen met de hardware architectuur gebruikt in de Home Center 2 op Z-Wave gebaseerde huis automatiserings systeem zorgen ervoor dat het systeem op optimale snelheid draait.

- 4GB MLC Recovery Disc
Aanzienlijk verbeterd gebruikers-veiligheid dankzij de eigen onafhankelijke aanpak van Fibar Group om de data te beveiligen. Elke Home Center 2 heeft zijn eigen Recovery Disc, waar systeem backups worden opgeslagen die uniek zijn per gateway. Hierdoor wordt het systeem compleet gesloten tegen ongevoegd toegang.
Een andere grote voordeel is het snelle en simpele systeemherstel welke van pas kan komen bij problemen.

Extra informatie

Artikelcode FGHC2
EAN 5902020528012
Fabrikant Fibaro
Kleur Grijs
Stroomvoorziening 110 V - 230 V, 50 - 60 Hz
Z-Wave Plus ondersteuning Nee
Downloads http://www.fibaro.com/en/support
Demonstratie film