Bij ons

VERSTUREN WIJ GRATIS
Altijd gratis verzending binnen Nederland en België
ALTIJD CADEAU
Wie houdt er nou niet van een cadeau? Check onze huidige acties!
EERLIJKE PRIJZEN
We geven je ALTIJD de beste prijs, klik hier voor meer informatie!
HELPEN WE ELKAAR
Niet alleen verkoop maar ook ondersteuning, geef ons een belletje en we helpen u graag verder!

Fibaro Home Center 2 ''Zelf Samenstellen'' set

Artikelnummer: HC2set

Availability: In voorraad

Vandaag verzonden indien besteld binnen 11 uur en 40 minuten!

Vanaf: € 549,00

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Home Center 2 volledig configureerbaar met verschillende Fibaro Modules, een Home Center 2 (en elke andere Z-Wave Gateway) heeft weinig toegevoegde waarde zonder modules.

Vanaf: € 549,00

1 x Home Center 2   +€ 549,00 * In voorraad

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Schrijf de eerste review van dit product

Details

Hier kan je naast de Fibaro HC2 Z-Wave Gateway ook meteen de belangrijkste modules erbij bestellen, alles snel in 1 overzicht!

Fibaro HC2 (HC2 staat voor Home Center 2) werkt het beste met puls-schakelaars, dit zijn drukknoppen die terug wippen naar hun oorspronkelijke stand (net als een deurbel). De meeste fabrikanten van wandschakelaars verkopen de interne pulsschakelaars ook los, je hoeft dan niet alles te vervangen. Een normale schakelaar zal trouwens ook blijven werken maar daar kan je niet zo veel commando's mee sturen aangezien de contact of AAN of UIT is.

Met een ''Puls-schakelaar'' kan je meer dan enkel aan/uit schakelen, je kan i.c.m. met de Fibaro Dimmer module bijvoorbeeld:
- Pulsschakelaar ingedrukt houden voor de dimfunctie
- Pulsschakelaar 1 x drukken voor aan en uit in de huidge stand (lichtsterkte van dat moment)
- Pulsschakelaar 2 x drukken voor licht op volle sterkte
- Pulsschakelaar 3 x drukken voor het opstarten van een scene (bijvoorbeeld je verlichting automatisch instellen op een bioscoop-stand voor als je een film gaat kijken)


Hierbij wat tips en uitleg:


Dimbare lampen via Fibaro Home Center 2 bedienen:
1 x Fibaro Dimmer 2 Module nodig per lichtgroep van maximaal 250 Watt totaal die je wilt dimmen.
Als de lichtgroep minder dan 25 Watt verbruikt (bijvoorbeeld bij dimbare led spots) dan is de belasting te laag om gedimd te worden, een oplossing hiervoor is de Bypass 2 FGD212 erbij te installeren.

Een Fibaro Dimmer is ontworpen om achter de wandschakelaar geplaatst te worden, de Dimmer heeft 2 inputs:
- 1 voor de dim-schakelaar
- 1 voor eventueel een 2e schakelaar waarmee u bijvoorbeeld scenes kan starten (bijvoorbeeld de scene: zet alle lichten op de begane grond uit)


Normale (niet dimbare) lampen via Fibaro Home Center 2 bedienen:
1 x Fibaro aan/uit relais schakelaar nodig van 2 x 1,5 kW of 1 x 3 kW
Hiermee kan je simpelweg de aangesloten lichtbronnen aan of uit zetten, zoals je ziet zijn er 2 versies.

Een Fibaro aan/uit relais schakelaar is ontworpen om achter de wandschakelaar geplaatst te worden, de schakelaar is er in 2 versies, een 3kW versie met 1 input en een 2 x 1,5kW versie met 2 inputs:
- Elke input is bedoeld voor het AAN / UIT schakelen van apparatuur of verlichting, met een pulsschakelaar kan je meer doen zoals scene's opstarten.


Electrische rolgordijn / garagedeur / gordijnenen / zonnescherm met wandschakelaar via Fibaro Home Center 2 bedienen:
1 x Fibaro Rolluik schakelaar versie 2 nodig per apparaat die je onafhankelijk wilt aansturen
Hiermee kan je de aangesloten apparaat met precisie aansturen met de HC2 en nog steeds de wandschakelaar of afstandsbediening voor handbediening gebruiken. Ook wordt meteen de stroomverbruik van de aangesloten apparaat gemeten.


Apparaat met een normale stroomstekker (bijvoorbeeld de TV in jouw zoon's kamer) via Fibaro Home Center 2 bedienen:
1 x Fibaro Wall Plug nodig per apparaat die je onafhankelijk wilt schakelen (als je een verlengsnoer opzet kan je meer apparaten in 1 keer schakelen)
Hiermee kan je de aangesloten apparaten gemakkelijk aan of uit zetten, kan je de stroomverbruik van de aangesloten apparaten meten en heeft de Wall Plug een LED-Ring die ook voor sfeerlicht kan zorgen.
Handige module als je de TV van jouw zoon uit wilt hebben om 20.00, verwerk dit in een scene en na 20.00 kan hij geen TV meer kijken.


Status van deuren en ramen monitoren (bijvoorbeeld als alarmsysteem of veiligheid van kinderen) via Fibaro Home Center 2:
1 x Fibaro Door Window Sensor per deur of raam waarvan je de status wilt controleren (ook kan je deze module uitbreiden met een temperatuursensor)
Hiermee kan je in de gaten houden welke deuren of ramen open en dicht zijn. Handig als alarmsysteem of om een melding te krijgen als iemand de deur uitglipt (terwijl buitenspelen niet meer mocht). Ook kan de module de temperatuur meten bij uitbreiding met temperatuursensor.


Er zijn nog veel meer modules waarvan we binnenkort meer uitleg over zullen geven, je vind ze al op de site met heel wat uitleg erbij. Vragen kan je altijd aan ons stellen, ook als je niet zeker weet wat je nodig hebt in jouw situatie.


Extra informatie

EAN HC2set
Kleur Grijs
Stroomvoorziening 110 V - 230 V, 50 - 60 Hz
Ondersteund Fibaro Home Center 2, Fibaro Home Center Lite
Z-Wave Plus ondersteuning Nee
Downloads http://www.fibaro.com/en/support
Demonstratie film