Speciaal voor jou


De kerstman is al bij ons langsgeweest met een grote zak vol cadeaus!


Ondanks de grote kerstdrukte heeft de kerstman toch tijd kunnen maken om een grote zak vol met kadootjes langs te brengen,

de voorwaarden waaronder we ze mogen weggeven stonden er ook bij namelijk:


1. Of je nou wel of niet wilt, je krijgt altijd een Super Mario sleutelhangertje cadeau, wat je ook besteld! (wil je die toch niet mail dat dan ff door, en nee we zullen het dan niet doorvertellen aan de kerstman)

2. Besteed je meer dan 200 euro dan krijg je niet 1 kado maar een 2e hele leuke kado erbij: een Beats By Dre TOUR oordopjes! (ja, de sleutelhanger krijg je er dan ook nog steeds bij!) 

3. Besteed je meer dan 400 euro dan krijg je totaal maar liefst 3 kado's (ja, hoe verzint hij het), jouw derde kado is dan een DynaTV V2 Mediaspeler! (dat is zo een fantastische mediaspeler waarmee je de nieuwste films en series met NL ondertiteling kan bekijken)

4. Deze kado's krijg je als er besteld is op 1 van onze webshops: FIBARO-CENTERXBMC-CENTER of DYNAMODZ

5. Zorg ervoor dat je onze facebook pagina heb geliked, deze vind je onderaan op de startpagina van de webshop, (we vroegen hem wat dat nou uitmaakt, nou hij wilt zien hoeveel klanten hem waarderen met een like, voor de kerstman zou dat een bepalende factor zijn of hij volgend jaar weer een tussenstop maakt voor weggeef acties via ons...)

6. Deze weggeef-actie geldt tot en met 31-12-2017, 1 januari 2018 om 11.59 staat hij weer voor de deur om de overgebleven cadeau's mee terug te nemen.

7. Omdat de kerstman ook wilt weten of wij goed ons best hebben gedaan zou hij het op prijs stellen als er eerlijk feedback wordt achtergelaten over uw bestelling bij ons via de feedback-email die u dan ontvangt of via onze facebookpagina.


ALS ONZE VOORRAAD OP IS ZAL DE BANNER EN DEZE PAGINA AUTOMATISCH VERDWIJNEN, ACTIE IS DUS GELDIG ZOLANG DE VOORRAAD STREKT !!!


DE KADOOTJES:

kado