Bij ons

VERSTUREN WIJ GRATIS
Altijd gratis verzending binnen Nederland en België
ALTIJD CADEAU
Wie houdt er nou niet van een cadeau? Check onze huidige acties!
EERLIJKE PRIJZEN
We geven je ALTIJD de beste prijs, klik hier voor meer informatie!
HELPEN WE ELKAAR
Niet alleen verkoop maar ook ondersteuning, geef ons een belletje en we helpen u graag verder!

Danfoss LC13

Artikelnummer: 5013567421497

Voorraad status: In voorraad

Morgen verzonden indien besteld binnen 21 uur en 13 minuten!

€ 59,99

Automatisering is pas compleet als alles gecontrolleerd kan worden, ook de temperatuur in het pand. Met de LC13 thermostatische radiatorkraan van Danfoss kunt u van waar dan ook ter wereld de verwarming bedienen.

€ 59,99
  • Koop 3 voor € 57,00 per stuk. en bespaar 5%
  • Koop 6 voor € 55,00 per stuk. en bespaar 9%
  • Koop 35 voor € 45,71 per stuk. en bespaar 24%

Schrijf de eerste review van dit product

Details

Met Living Connect Z van Danfoss kunt u uw verwarming (radiator) op afstand of commando openen of sluiten. De thermostaatkraan wordt gevoed m.b.v. 2 stuks AA penlite batterijen, door de ingebouwde motor kan wordt het openen en sluiten van de kraan geregeld. Een setpoint kan via een Z-Wave controller of handmatig met de knoppen op de LC13 worden ingegeven, hierna zal de water toevoer door de thermostaatkraan worden geregeld en vergeleken met de gemeten temperatuur (van een temperatuursensor, deze staat los van de LC13) zodat de temperatuur in de ruimte overeenkomt met de gewenste tempertuur. De gewenste temperatuur kan opgevraagd worden op de LCD-Scherm van de Z-Wave thermostaat kraan. Dankzij de Backlight verlichting van de LCD-Scherm kunt u ook s'avond zonder extra verlichting alle info aflezen.

Het apparaat heeft een programmeerbaar geheugen voor 9 setpoints voor maximaal 7 dagen van de week. Eenmaal geprogrammeerd, zullen deze setpoints worden geactiveerd zonder verdere handmatige of draadloze interactie. Naast het instellen van een gewenste temperatuur ondersteunt het apparaat speciale verwarmings regelingen, zoals energiebesparingstanden en bescherming tegen vorst met intelligente functies zoals detectie van open ramen of een klep training functie om ervoor te zorgen dat nog kleppen operationeel zijn na langere periodes.

De living connect kan worden gemonteerd op radiatorkranen met een standaard M30x1.5 connector.

Let op : De kraan geeft geen terugmelding naar de Z-wave controller over de huidige temperatuur. De ingestelde temperatuur word wel teruggemeld.

Specificaties

- Voeding: 2 x AA Penlite
- RF Frequentie: 868.42 MHz
- Z-Wave type: Slave
- Kleur: Wit Ral 9010 

Extra informatie

Artikelcode 014G0013
EAN 5013567421497
Fabrikant Danfoss
Kleur Wit
Kleur van Module Wit
Stroomvoorziening via batterij
Ondersteund Fibaro Home Center 2, NetIChome controller, Fibaro Home Center Lite, Zipato ZipaBox, VERA Lite G, VERA Lite, VERA Edge, VERA 3, BeNext Internet Gateway
Z-Wave Plus ondersteuning Nee
Downloads http://www.fibaro.com/en/support
Demonstratie film