Beste prijsgarantie

over ons

Altijd de beste prijs, valt ook onder onze garantie!

Wij zijn gestopt met het dagelijks controleren van prijzen bij onze concurrenten.

Waarom?


Omdat de tijd die wij hierin steken beter kunnen besteden aan een betere shop, aanbod en vooral een betere service naar onze klanten toe.
Dit doen we onder andere met uitgebreide ondersteuning in onze winkel of via de chat, mail, telefonisch en onze Forum.

Natuurlijk letten we er ook op dat onze prijzen gewoon scherp en eerlijk zijn, om alles makkelijker te maken voor onze klanten versturen we ALLES gratis binnen Nederland en Belgie!

Fibaro-center.nl is onderdeel van de Dynamodz, actief in heel Europa, en kan daardoor groot inkopen. Dat houdt onze prijzen laag.

Dat is mooi meegenomen, zonder zorgen over verzendkosten bestellen!!!


Onze ''beste prijsgarantie'':


Mocht u binnen bij vergelijkbare concurrenten binnen de Benelux alsnog een lagere prijs zien tegen dezelfde condities als die van ons, zelfs tot 14 dagen na aankoop, vertel het ons dan. Wij betalen je meteen het verschil terug met een extra korting-coupon voor bij jou volgende aankoop!

Prijzen kunnen nog scherper, aangepast op uw bestelling!

De beste deal krijgt u als u bij ons een offerte op maat laat maken, geef door wat u allemaal nodig en maken een scherpe offerte!

Hoe doe je dit?

Maak simpelweg een bestelling op onze site van wat u allemaal nodig heeft, bel of stuur ons een mailtje en we maken er een mooie totaalprijs van.
Of je maakt kostenloos gebruik van onze kennis:

Bel of mail ons, en geef door wat u allemaal wilt automatiseren: Hoeveel kamers, wat voor kamers, hoeveel lichtpunten in elke kamer, wat wilt u allemaal kunnen bereiken met de automatisering (uw wensen). Onze expert bekijkt met u wat u allemaal nodig heeft!

Onze voorwaarden voor de ''beste prijsgarantie'':

Onze prijsgarantie geldt voor de gehele Benelux (Nederland, Belgie & Luxemburg), maar geld niet als de cuncurrenten geen vergelijkbare retourgaranties en servicevoorwaarden (kunnen) bieden.

Mochten er onduidelijkheden zijn, dan kunt u ons natuurlijk altijd mailen.


Devian

Some important guy