Qshops webwinkel Keurmerk

Bij Fibaro-Center

VERSTUREN WIJ GRATIS
Altijd gratis verzending binnen Nederland en België
ALTIJD CADEAU
Wie houdt er nou niet van een cadeau? Check onze huidige acties!
EERLIJKE PRIJZEN
We geven je ALTIJD de beste prijs, klik hier voor meer informatie!
HELPEN WE ELKAAR
Niet alleen verkoop maar ook ondersteuning, check onze Forum

Amazon Echo 2e generatie, Charcoal Fabric

Artikelnummer: 841667189741

Voorraad status: Uitverkocht

Normale prijs: € 159,00

Speciale prijs € 129,90

Met Amazon Echo heb je 24/7 jouw persoonlijke spraakgestuurd assistent in huis. Vraag Alexa wat je wilt en ze regelt het wel voor je. Nu ook te koppelen met Fibaro, Hue en nog veel meer slimme apparaten, breng jouw huisautomatisering naar de volgende niveau met Alexa. Lees de uitgebreide omschrijving voordat je besteld!

Normale prijs: € 159,00

Speciale prijs € 129,90

Schrijf de eerste review van dit product

Details

Let op:

Allereerst willen wij duidelijk maken dat Amazon Echo apparaten officieel nog NIET GESCHIKT zijn voor de Nederlands markt. Dit houdt in dat niet alle functies zullen werken en er beperkingen gelden, ik zal ze hieronder opsommen zodat je een duidelijk beeld hebt van wat je er WEL mee kan in Nederland:

Spraakbesturing is enkel mogelijk in de volgende talen:
- Engels (in USA, UK, India & Canada accent)
- Duits

Update 08-12-2017
Muziek afspelen kan ENKEL via Spotify Premium account of een radiostation via TuneIn. Amazon Music is nog niet werkend te krijgen in Nederland.
Muziek afspelen kan nu zowel via Spotify Premium (enkel USA account), TuneIn en Amazon Music.


Om de Alexa App voor jouw smartphone of tablet te kunnen installeren zul je een USA account moeten aanmaken voor Apple of Android, de App is niet beschikbaar in de NL Appstore of Playstore.
Alexa App is vanaf nu ook in de NL Playstore en Appstore te vinden, geen gedoe meer met een USA account! Blijkbaar kan Amazon er niet onderuit hoe erg gewild de Amazon Echo aparaten in NL zijn (er zijn al een hoop trotse Nederlandse bezitters van het apparaatje).

Bestellingen plaatsen bij Amazon kan enkel bij de land die bij de taal hoort, als je Engels gebruikt wordt dat dus USA of UK.

Thuislokatie kan je NIET aanpassen naar een adres in een niet officieel ondersteund land. Daardoor zullen lokatiegebonden toepassingen ook niet allemaal optimaal werken.
Thuislokatie kan nu ook naar een adres in NL of BE worden aangepast waardoor je de voledige functionaliteit hebt aan lokatiegebonden toepassingen (zoals het opvragen van het weer, route naar werk, etc.)

Alle andere mogelijkheden van Amazon's Echo zijn ook bruikbaar zoals de belangrijke koppeling met Fibaro, je kan elk module in Fibaro afzonderlijk of in een groep aanspreken. 

Ook scene's kunnen door Alexa opgestart worden. Dit samen met de talloze andere mogelijkheden maken deze gadget zeker de moeite waard om in huis te nemen!


Wat is Amazon Echo?

Amazon Echo is een handsfree luidspreker die je bestuurt met je stem. Echo maakt verbinding met de Alexa Voice Service om muziek af te spelen van Amazon Music Unlimited (beschikbaar in 30+ landen, abonnement vereist), Spotify Premium (enkel USA Account) en TuneIn (internetradio). Speel muziek uit uw eigen verzameling of uit diensten zoals Spotify op Echo af met behulp van Bluetooth van uw telefoon (functie zonder stembesturing). Bedien ook slimme apparaten voor thuisgebruik (mits ondersteund voor Alexa), bel of verzend en ontvang berichten naar andere compatibele Echo-apparaten of de Alexa-app (binnenkort beschikbaar, vereist iOS 9.0 of Android 5.0 of hoger) en meer. Het enige wat je hoeft te doen is vragen.

Echo is ook een vakkundig afgestemde luidspreker die elke kamer kan vullen met meeslepend geluid. Het heeft zeven microfoons en straalvormende technologie, zodat het je aan de andere kant van de kamer kan horen, zelfs wanneer muziek wordt afgespeeld. Als u Echo wilt gebruiken, hoef je enkel de naam 'Alexa' te roepen en Echo zal reageren.

Gebruik de Alexa-app (vanuit iOS of Android PlayStore) om nog meer te doen met je Echo. Vaardigheden (ook wel 'Skills' genoemd) voegen nog meer mogelijkheden toe, zodat u naar nieuws kunt luisteren, ondersteunde smart home-apparaten kunt bedienen en nog veel meer. Alexa heeft veel Skills die je kunt inschakelen en gebruiken. Nieuwe Skills worden continue aan de Alexa Skills Store toegevoegd waarmee we Echo's vaardigheden steeds intelligenter te maken, beschikbaarheid van Skills en ondersteuning kunnen per land verschillen (op dit moment ben je het beste af qua mogelijkhden met een USA account van Amazon).


Wat kan je allemaal met Amazon Echo?


Amazon Echo (2e generatie) maakt verbinding met Alexa, een cloudgebaseerde spraakservice die het mogelijk maakt om muziek af te spelen, te bellen, timers en alarmen in te stellen, vragen te stellen, informatie te geven, het weer te controleren, to-do en boodschappenlijstjes te beheren, smart home apparaten te beheren en nog veel meer.

Zin in Muziek? Vraag simpelweg om muziek af te spelen van Amazon Music Unlimited (beschikbaar in 30+ landen, abonnement vereist), TuneIn (duizenden radiozenders wereldwijd of Spotify Premium (momenteel enkel met een USA-account). Echo kan verbonden worden met externe luidsprekers of hoofdtelefoons via Bluetooth verbinding of een 3,5 mm stereokabel.

Gebruik Echo Dot als een Bluetooth-luidspreker om muziek uit uw eigen collectie of andere services af te spelen (hiervoor is een Bluetooth-verbinding vanaf een compatibel apparaat vereist, spraakbesturing niet ondersteund).

Luidspreker met Dolby-verwerking die de kamer vult met uitzonderlijk goed geluid. Met 360° omnidirectionele audio, scherpe klanken, diepe bassen en heldere hoge tonen bij luidere volumes heb je met Amazon Echo ongetwijfeld een zeer goede Bleutooth Speaker in huis.

Alexa-naar-Alexa bellen (binnenkort beschikbaar): bel of bericht iedereen hands-free tussen Echo-apparaten of de Alexa-app. Maak ook binnenshuis snel verbinding met andere Echo-apparaten in andere kamers met alleen uw stem.

Echo Dot werkt met lampen, stekkers en meer ondersteunde smart home-apparaten. Om een paar simpele en bekende voorbeelden te geven: Harmony HUB, WeMo, Nest, Fibaro, Netatmo, Philips Hue, Samsung Smart Things en nog veel meer andere apparaten en merken.

Echo hoort je van de andere kant van de kamer dankzij zijn 7 lange-afstand microfoons voor handsfree spraakbesturing, zelfs in een rumoerige omgeving of tijdens het afspelen van muziek .

Bevat een ingebouwde luidspreker zodat deze zelfstandig kan werken als een slimme wekker in de slaapkamer, een assistent in de keuken of waar dan ook als een spraakgestuurde computer.

Ondersteunde talen: Engels en Duits (beschikbaarheid van vaardigheden verschilt per land en taal).

Extra informatie

EAN 841667189741
Fabrikant Amazon
Kleur Zwart
Kleur van Module Zwart
Stroomvoorziening DC 5V, 2A adapter (CE, FCC certified)
Ondersteund Fibaro Home Center 2, Fibaro Home Center Lite
Z-Wave Plus ondersteuning Nee
Demonstratie film